HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Zsolesz horgász blogja

Blog arról, hogy mikor voltam horgászni, hol, és mit fogtam! Képekkel és videókkal!

Friss topikok

  • szepkartyaajanlatok: Szeretnél egy vadregényes horgásztó környezetében horgászni? Mert akkor a horgaszto.me oldalon tov... (2011.06.24. 19:25) Első siker

Linkblog

Kora tavaszi peccentés a kövesdi tavon

2009.04.26. 15:14 zsolesz1

Az év első igazi kukacáztatására nemzeti ünnepünkön került sor!

Amíg mások politizálnak és tüntetnek és lógattam egyet az öregemmel, Totyussal és Atillával a KT-n! Megkésve, de felgyógyulva tegnapi betegségemből, érkeztem meg a tározóra. Szép időnk volt kora tavasz ellenére. Beetetés már megtörtént, így nekem csak szerelni csalizni és dobni kellett. Nem sokat váratott magára az első, pontosabban az első két hal, mely két szép kárász személyében érkezett. Soha rosszabbat így elsőre.

Délután feltámadt a délnyugati hideg szél, meg amúgy is megvolt a napi adag: 5-6 kiló kárász, így elégedetten pakoltunk össze, majd otthon megpucoltuk az ezüstösöket...

Kép a termésről:

A szolunáris naptár szerint ez egy átlagos nap volt:

 

Szólj hozzá!

Címkék: horgászat mezőkövesd peca finom kárász szerelék

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolipeca.blog.hu/api/trackback/id/tr301087356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása