HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Zsolesz horgász blogja

Blog arról, hogy mikor voltam horgászni, hol, és mit fogtam! Képekkel és videókkal!

Friss topikok

  • szepkartyaajanlatok: Szeretnél egy vadregényes horgásztó környezetében horgászni? Mert akkor a horgaszto.me oldalon tov... (2011.06.24. 19:25) Első siker

Linkblog

Első siker

2010.03.29. 10:29 zsolesz1

Március 26-án pénteken délután a Tiszabábolnai tavat vettük célba édesapámmal és Totyával. Már délelőtt összepakoltam az utánfutóba, végül késő délután, kora este érkeztünk meg. Mivel este nyársalni szerettünk volna, ezért fa gyűjtéssel kezdtünk. A Tisza enyhén áradt, így a partszéli fás rész nagy része víz alatt volt, ergo a tüzifa nagy része is. Ennek ellenére sikerült eleget gyűjtenünk, hogy egy jó tüzet gyújthassunk. A bemelegítés után az etetés következett. Az új parittyával gyorsan és hatákonyan ment ez a művelet. Kb. 2-3 kg anyag beszórása után elkezdtünk horgászni. Fenéken, finomszerelékkel, klasszikus etetőkosaras, 2 horgos módszerrel. Nem sokat kellett várni az első kapásra, de sajnos sorozatban 4-5 sikertelen rávágás következett. Totya fogta az első halat. Este nem nagyon, de azért mozgolódott a hal, megjöttek az etetésre.

Egy rövid alvást követően reggelt újult erővel horgásztunk, és szépen jöttek is a halak, főleg keszegek. Sok szakadásunk volt, a horgok meg úgy fogytak, mintha valaki enné őket, valószínüleg kagylók voltak. Sebaj, szereltünk és már dobtunk is újra. Jó hangulatban telt a szombat is, és kora délután elégedetten pakoltunk össze, az idei első halfogás is jól sikerült, a termés kb 3-4 kiló keszeg, kárász és törpeharcsa volt.

1 komment

Címkék: halak horgászat peca keszeg békés tiszabábolna

A bejegyzés trackback címe:

https://zsolipeca.blog.hu/api/trackback/id/tr111876734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepkartyaajanlatok 2011.06.24. 19:25:36

Szeretnél egy vadregényes horgásztó környezetében horgászni? Mert akkor a horgaszto.me oldalon további információkat kaphatsz.
süti beállítások módosítása